jueves, 27 de diciembre de 2012

Comiat

Amb aquesta fotografia tanco el meu bloc, on apareixen un seguit de paraules que engloben totes aquelles activitats que hem anat fent durant el semestre tant a GITIC com a COED. 

ENSENYAMENT, ALUMNAT, PROFESSORAT... Durant les sessions de treball de les dues assignatures hem pogut aprendre a relacionar conceptes entre assignatures, hem pogut veure nous programes que ens poden ajudar a nosaltres com a futurs mestres a ensenyar als nostres alumnes i també a compartir punts de vista, activitats i coneixements amb altres mestres que també estiguin a la web utilitzant programes diversos.

Com a conclusió de COED podria dir que ha sigut una assignatura que m'ha ensenyat a donar valor a la llengua catalana com a instrument d'expressió, que m'ha ajudat a conèixer noves tècniques útils per a aprendre a expressar-me tant de manera oral com de manera escrita, mitjançant recursos didàctics diferents i també a sintetitzar la informació d'un mateix tema.

A GITIC he après nous programes i aplicacions els quals seguiré utilitzant com a estudiant i més tard com a futura mestre, també he après a relacionar conceptes mitjançant aplicacions web i el bloc i a compartir informació de manera segura dins la web. 


Espero que a partir de les entrades que he anat fent durant el semestre tingueu una idea sobre el que hem anat fent a les classes i també hagueu après juntament amb mi tècniques, programes i aplicacions molt útils com a persones TIC que ja som. 

Aquí us deixo l'última cita:

"La felicitat no s'aconsegueix amb grans cops de sort que apareixen en comptades ocasions, sinó amb les petites coses que passen tots els dies." Benjamin Franklin

No hay comentarios:

Publicar un comentario